Vadehavet i den smukkeste solnedgang!

Jeg tog på fototur sammen med nogle venner, vi rendte alle tre rundt med vores kameraer. Hvor vi fandt forskellige motiver, ved Vadehavet. Hvor fiskehejrerne gik langs vandkanten og ledte efter fisk. Jeg begyndte at fotografere disse smukke dyr i den orange sol! Det var unikt og specielt at rende rundt i solens sidste varme stråler og mærke, at solen var på vej ned.

Wauw, tænkte jeg da himlen begyndte at åbne sig.

Så imens jeg stod der og lyttede til fuglelivet, som der er ved Lønningsvejen mod Mandø, kom en kæmpe flok bramgæs flyvende fra min ene side. Sikke en oplevelse at se de smukke gæs komme flyvende i det smukke og meget stille vadehav, Det er også derfor, at vadehavet er kommet på UNESCO’s verdensarvsliste, med sin unikke natur og sit unikke dyreliv. Så det blev virkelig smukt!

Fiskehejren i solnedgangsskær
Fiskehejren i solnedgangens skær ved Mandø Ebbevej

Nå men jeg gik rundt i vandkanten af Vadehavet

Der så jeg både gæs, svaner, rødben og som sagt fiskehejrerne. Men jeg så også i vandet, hvor krabberne gemte sig for de store måger. De store sølvmåger landede uden for faskinerne, og jagtede både krabber og muslinger. Tæt ved mig var en krabbe i sikkerhed og gemte sig tæt ved faskingårdene, Samtidig svømmede de små fisk rundt for at gemme sig for fiskehejrerne.

Jeg satte mig på en faskine, for at indstille mit kamera.

Prøvede at finde mit motiv sammen med mit kamera, og mobil. Det var ikke helt til at kunne lykkedes, men til sidst fandt jeg endelig den smukke spot, som billedet viser. Farverne på himlen kom pludselig frem, mens skyerne trak sig mere og mere fra hinanden. Den orange farve begyndte at dominere efter at solen var gået ned under horisonten, og hvor skyerne delte sig.

Vadehavet faskiner ved Manø Ebbevej
Løninigensvejen ved Mandø Ebbevej, hvor faskingårdene er i solnedgangen skær, og hvor solens nuancer farver himlen.

Hvad er en Faskinegård (slikgård) ?

Er en gammel traditionel kystsikring med disse såkaldte faskiner, der hjælper med at beskytte kysten og opbygge forlandet ude foran digerne.

Billedet her ovenover kan også købes i 60 x 40 på alm fotopapir. Kontakt mig her -> kontakt

Ønsker du at se andre landskabsbilleder så besøg – klik på linket -> landskabs billeder

Mine Blogs

På fototur

Da jeg var ude, på fototur. Da jeg var ude på fototur med kameraet, hvor jeg var på stranden for...

Marc, har været fotograf for os på Europamester.dk/Hbold.dk siden august 2016. I den periode har han leveret en stor portfolio af flotte og stemningsfylde actionbilleder af en lang række håndboldspillere, trænere m.m.. Vi er glade for at have ham på teamet, og håber på mange år med flere sprøde fotos fra hans kyndige hænder og skarpe blik for, det perfekte billede.