Team Esbjerg viste over to Final 4 dage i Blue Water DOKKEN at holdet er Danmarks bedste. En flot guldmedalje efter to sikre sejre, hvor Bambusa Ligaens nummer tre – Herning-Ikast Håndbold og nummer et Odense Håndbold – blev sat eftertrykkeligt på plads. I fantastiske rammer sejrede Team Esbjerg over Herning-Ikast Håndbold med 34-29 efter en halvlegsføring på 15-11. Efter Hernings-Ikast Håndbolds Emma Friis havde udlignet til 21-21 med godt 8 minutter tilbage.

Team Esbjerg så sig ikke tilbage og cruisede sig til en sikker sejr.

Selvom Emma Friis kæmpede godt, og da også reducerede til (27-26). Henny Reistad brillerede hos Team Esbjerg med 11 scoringer efterfulgt af Mette Tranborg, der nettede 6 gange. Hos Hernings-Ikast Håndbold stod Emma Friis for 10 scoringer.

Søndagens finale modstander i Santander Final 4 blev Odense Håndbold.

Der længe så ud til at være rustne i kampen mod København Håndbold. Kampen sluttede med Odense-sejr på 29-25, efter at stillingen havde været 24-24 med seks minutter til slutfløjtet. Med 20 minutter tilbage af kampen førte København Håndbold endog med fem mål 16-21.

2540 ellevilde tilskuere var på plads i DOKKEN, da finalens blev fløjtet i gang.

Og de to holds supportere larmede og støttede deres hold, hvor Althea Reinhardt i Odensemålet startede stærkt med tre redninger, men som kampen skred frem, var det Team Esbjergs målmand Rikke Poulsen, som stod stærkest i rampelyset – ja med en redningsprocent over 40 slukkede hun nærmest lyset og lukkede festen ned, da den forventede lige kamp i stedet blev til en magtdemonstration fra Team Esbjergs side.

Efter en tre målsføring ved pausen, skruede Team Esbjerg op for tempoet og vandt med 32-21.

I kampen strålede især Kaja Kamp Nielsen med 8 scoringer, men også Henny Reistad og Kristine Breistøl med 11 mål til sammen var medvirkende til en sand opvisning. Odense Håndbold lignede en skib, som manglede både en kaptajn og en standard, som snarest vil have brug for et dokeftersyn – og det skal nok ikke være i DOKKEN. I øvrigt scorede 11 forskellige spillere målene for Team Esbjerg, som blev fejret med medaljer og pokal efter alle kunstens regler.

Kaja Kamp fra Team Esbjerg
Kaja Kamp fra Team Esbjerg, hvor hun er streg spiller og var med i en vigtig rolle i Final4 mod Odense Håndbold
Kampen om tredjepladsen blev vundet af Hernings-Ikast Håndbold, der slog København Håndbold med 30-27.
Team Esbjerg - Damernes final4
Team Esbjerg – Damernes final4 vindere i en fuld Blue Water Dokken!
Eller ønsker du at læse flere opslag så besøg Bag kameraet

Mine Blogs

På fototur

Da jeg var ude, på fototur. Da jeg var ude på fototur med kameraet, hvor jeg var på stranden for...

Marc, har været fotograf for os på Europamester.dk/Hbold.dk siden august 2016. I den periode har han leveret en stor portfolio af flotte og stemningsfylde actionbilleder af en lang række håndboldspillere, trænere m.m.. Vi er glade for at have ham på teamet, og håber på mange år med flere sprøde fotos fra hans kyndige hænder og skarpe blik for, det perfekte billede.