Da jeg var ude, og fotografere krondyret i tågen.

Jeg gik og lyttede efter egern i træet, så var det ikke til at finde den dag, da tågen var tyk og hang over træernes krone. Egernet må have gemt sig i sin hule for jeg kunne slet ikke finde den, eller se den i træets top. Så jeg gik og tænkte på om jeg kunne få et billede af krondyret i tågen, at få et billede af den i tågen vil være fantastisk. Jo tættere jeg kom på, jo længere var han væk. . Det var da træls ikke at kunne få et billede af ham i tågen.

Nå men jeg gik videre, og så andre mennesker komme.

Nå, det var da træls at alle folk synes at de skal komme ud i skoven nu og se på dyrene nu. Der var nogen som råbte op, da de blev forskrækket over at dådyrene kom så tæt på. Sikahjorten kom ligeledes tæt på. Da de er blevet vant til mennesker med poser med gulerødder, eller pasta. Men da det sker tit så er det ikke noget mig noget. jeg gik derfor videre og kunne dufte at kronhjorten var i nærheden.

Jeg satte mig derfor ned i skovbunden

hørte skovskaden i træet, skratte. Det gør de fordi de er skovens politi, de fortæller de andre dyr at der er fare i nærheden. Lidt tid efter stoppede den med at skratte, så blev der meget stille igen. Kunne derfor høre spætten i en trækrone hakke “Drr, Drr, DRR!!” Pludselig igen blev det meget stille og temmelig skummelt at sidde der

Krondyret kom frem fra skovens mørke.

da jeg sad der og ventede på krondyret komme frem. Hørte jeg dens store klove træde i skovens bund, samt at dens store gevir gik mod grenene. Lige pludselig stod han 2m fra mig, og drejede hovedet så man kunne se hans enorme gevir. Jeg sad med hjertebanken, virkelig høj da jeg kunne få billedet som jeg har haft i tankerne så længe. Mødet med det store dyr, var både en oplevelse og fantastisk oplevelse.

Lokal fotograf fra Esbjerg
Krondyr fra Esbjerg dyrehave!

Det øjeblik, at sidde så tæt på det smukke dyr, var en oplevelse værdi og jeg vil huske tilbage på det.

Ønsker du at se andre billeder så besøg –  Billeder Eller ønsker du at læse flere opslag så besøg Bag kameraet

Mine Blogs

På fototur

Da jeg var ude, på fototur. Da jeg var ude på fototur med kameraet, hvor jeg var på stranden for...

Marc, har været fotograf for os på Europamester.dk/Hbold.dk siden august 2016. I den periode har han leveret en stor portfolio af flotte og stemningsfylde actionbilleder af en lang række håndboldspillere, trænere m.m.. Vi er glade for at have ham på teamet, og håber på mange år med flere sprøde fotos fra hans kyndige hænder og skarpe blik for, det perfekte billede.