Da jeg var ude, på fototur.

Da jeg var ude på fototur med kameraet, hvor jeg var på stranden for at fotografere måger og strandskader. Så var det de smukke skotsk højlandskvæg over på den anden side af vejen som tiltrak mig. Disse smukke dyr, hvor de kommer gående og deres smukke pels i solens skær.

Nå men jeg gik videre, og så for at få andre ideer.

Nå, det var da træls at min ide med at få et billede af den smukke ko som portræt, måtte jeg erkende jeg ikke kunne. Det er ikke nemt at fotografere dem, så jeg vælger at gå på stranden og fotografere. Dernede i den klare salt duft fra bølgeren bruse, hvor vinden kølig. Fandt jeg efter lidt tid en smuk smuk østers som lå i sandet.

Denne smukke østers lå i vandkanten
Denne smukke østers lå i vandkanten ved Hjerting Strand, hvor bølgernes bevægelse har skabt sandet så smuk og unikt

Jeg satte mig derfor ned i det våde sand.

Der hørte strandskadens pippe længere ude end hvor jeg sad, hvor mågerne skratte og brokke sig over at bølgerne fjerner deres muslinger og krabber.

Så da bølgerne blev ved med at tage deres krabber, valgte de efterfølgende at lette. Så jeg valgte at gå tilbage på stranden og holde øje med nyt motiv, men intet vidste sig.

Den skotske højlandskvæg savlede.

Da jeg valgte at gå tilbage til de smukke kvæg, fik jeg endelig et billede. Den stod og savlede og der satte sig derfor et dråbe savl i dens smukke pels Så derfor valgte jeg at fotografere mulen samt dråben med savl. Det blev et ganske smukt billede som du kan se ovenpå! Det var helt magisk, at se de smukke dyr så tæt på. Deres lange brune pels, og deres smukke brune øjne og deres store klove.

Det øjeblik, at være på fototur var en oplevelse værdi og jeg vil huske tilbage på det.

Ønsker du at se andre billeder så besøg –  Billeder Eller ønsker du at læse flere opslag så besøg Bag kameraet

Mine Blogs

På fototur

Da jeg var ude, på fototur. Da jeg var ude på fototur med kameraet, hvor jeg var på stranden for...

Marc, har været fotograf for os på Europamester.dk/Hbold.dk siden august 2016. I den periode har han leveret en stor portfolio af flotte og stemningsfylde actionbilleder af en lang række håndboldspillere, trænere m.m.. Vi er glade for at have ham på teamet, og håber på mange år med flere sprøde fotos fra hans kyndige hænder og skarpe blik for, det perfekte billede.