Hvor jeg rendte rundt og fotograferede Kipenzi i det dejlige vejr

Jeg gik og tænkte på at fotografere Kipenzi og lyttede efter dyrene ved Givskud Zoo. Vejret begyndte med lidt overskyet vejr, og der var ikke meget liv i dyrene. Men jo mere det begyndte at klare op jo mere liv kom der også. Så jeg gik videre med kameraet mod Sulwesimakak og dens smukke unger. Billedet under er fra en unge sidste år.

Sulawesimakak abe fra en tur i Givskud zoo
Sulawesimakak abe, også kendt som selfie aben, da den stjal et kamera og tog et billede af sig selv med den.
Der for navnet: Selfie Aben

. Denne abe er også kendt som Selfie aben, hvor den tog en fotografs kamera og tog et billede af sig selv.

Nå men jeg gik ind i deres område, også begyndte jeg at tage et andet objektiv på.

Nå, da tænkte jeg, hvilken objektiv skal jeg bruge herinde. Pludselig kom en unge fra sidste års kuld af Sulawesimakak hen mod vinduet og kiggede på mig. Mens den kiggede på mig i en længere periode, begyndte den også at holde øje med min kamera taske. Da jeg stillede tasken helt op og bag mig så lavede Sulawesimakak et grin og løb op i sin gynge og gyngede. Som om at den tænkte .. Så er ham Marc endelig ved at pakke sammen og tage videre. Men NEJ. Jeg blev og fik taget nogle billeder af dem. Og gik videre mod Gorilla anlægget ved P2.

Jeg satte mig foran det store glas parti hvor man kan se gorillaerne

Da jeg sad og ventede på at Kipenzi som er Givskud zoo’s store gorilla som er søn af deres tidligere gorilla Samson, sad i det rette lys, gik folk forbi og kiggede. Jeg faldt derfor i snak med en anden som fotograferede med sin tlf. Hun sagde “Det må være godt udstyr, siden at du kan komme så tæt på, og få så gode billeder” Jeg svarede tilbage at “Det er ikke kun udstyret, det er også håndteringen og læringen bag et godt billede”. Men det svarede hun ikke nærmere på. Da jeg kiggede efter Kipenzi, så var han endelig i den smukke lysstråle som kom ned fra loftet og ramte ham direkte på hovedet! Succes tænkte jeg efter at have fået dette dejlige smukke billede af ham!

Givskud zoo
Kipenzi som er en stor han gorilla fra Givskud zoo, hvor han sidder i hans anlæg og bliver ramt af en lysstråle
Jeg gik videre fra Kipenzi og gorillaerne.

da jeg gik videre, og over til berber aberne var der ikke meget aktivitet da de havde det meget varmt. Så de sad bare oppe på stenene og kiggede ud over området. Jeg var heldig at fange mor og unge sidde helt tæt. Ungen smukke brune øjne lyser op i solens stråler hvor den er beskyttet af sin mor. Hold nu fast hvor er de søde de små berberaber.

Det øjeblik, at sidde så tæt på den smukke han gorilla var en stor oplevelse og sikkert noget jeg kommer til igen

Berberaber ved Givskud zoo
Berberaber er en meget hårdfør abe, den lever oppe i bjergene ved Afrika
Ønsker du at se andre fugle eller dyre billeder så besøg – klik på linket -> dyrelivet

Mine Blogs

På fototur

Da jeg var ude, på fototur. Da jeg var ude på fototur med kameraet, hvor jeg var på stranden for...

Marc, har været fotograf for os på Europamester.dk/Hbold.dk siden august 2016. I den periode har han leveret en stor portfolio af flotte og stemningsfylde actionbilleder af en lang række håndboldspillere, trænere m.m.. Vi er glade for at have ham på teamet, og håber på mange år med flere sprøde fotos fra hans kyndige hænder og skarpe blik for, det perfekte billede.