Blåmuslingen i den smukkeste solnedgang!

Jeg tog på fototur ud til Sædding strand nær Esbjerg, hvor jeg ved, at man kan finde blåmuslinger, sten, krabbeskaller m.m. Stenene bruger jeg tit, når jeg ikke lige har nogle ideer til andre steder at fotografere solnedgangen. Mens jeg sad der og ventede på solnedgangen

tænkte jeg wauw, da himlen begyndte at åbne sig.

Så mens jeg sad på de store granitsten og lyttede til fuglelivet ved Sædding strand, kom en kæmpe flok strandskader flyvende og virkelig skræppede, så man skulle tro, at de var flere hundredetusinde. Sikke en oplevelse at se de smukke strandskader komme flyvende over det smukke og meget stille hav. Mens de fløj forbi, gik rødbenet rundt i strandkanten og spiste og ledte efter sandorme i det blanke vand. Nå men jeg gik rundt i vandkanten og fotograferede. Der så jeg både rødbenet, sølvmåger, der var på krabbejagt; strandskader, der også ledte efter sandorme. Mens jeg gik rundt i den varme sol, begyndte skyerne at trække sig sammen igen og virkelig lukke ned for farverne til solnedgangen. Det var da træls, tænkte jeg. Men ja, skyerne og solnedgangen er man jo ikke selv herre over.

Jeg så en blåmusling ligge på en lille sandbanke.

Prøvede at finde mit motiv sammen med min mobil, men det lykkedes desværre ikke. Så derfor prøvede jeg at vende stativet om, sådan at mit kamera kom helt ned mod det våde sand. Derfra fik jeg denne smukke og unikke vinkel på blåmuslingen hvor skyerne har lidt farve, og hvor himlen spejler sig i vandet. Så man kan sige, at himlen og havet går i et.

Blåmuslingen i den smukkeste solnedgang!
Blåmuslingen i den smukkeste solnedgang ved Sædding strand.

Ønsker du at se andre landskabsbilleder så besøg – klik på linket -> Landskabsbilleder

Mine Blogs

På fototur

Da jeg var ude, på fototur. Da jeg var ude på fototur med kameraet, hvor jeg var på stranden for...

Marc, har været fotograf for os på Europamester.dk/Hbold.dk siden august 2016. I den periode har han leveret en stor portfolio af flotte og stemningsfylde actionbilleder af en lang række håndboldspillere, trænere m.m.. Vi er glade for at have ham på teamet, og håber på mange år med flere sprøde fotos fra hans kyndige hænder og skarpe blik for, det perfekte billede.