Smykke sælgeren fra Polen

Jesus paa korset - Photo-andersen.dk
Jesus paa korset – håndlavet smykke.

En fotodag på Ribe Vikinge Center

For nylig havde jeg den fornøjelse at besøge Ribe Vikinge Center, og med mit kamera i hånden var jeg klar til at fange de mange fascinerende øjeblikke, der udspillede sig på dette historiske sted. Jeg vil gerne dele en særlig oplevelse med jer – mit møde med en smykke sælger i hans telt.

Ankomsten til Ribe Vikinge Center

Jeg ankom til Ribe Vikinge Center en solrig morgen. Centret er kendt for sin autentiske genskabelse af vikingetiden, og fra det øjeblik jeg trådte ind, følte jeg, at jeg var blevet transporteret tilbage i tiden. Der var mennesker klædt i vikingedragter, smedje, og langhuse – det hele føltes så levende og ægte.

Mødet med smykkesælgeren

Mens jeg gik rundt og tog billeder, stødte jeg på et lille telt, hvor en sælger tilbød håndlavede varer. Sælgeren var iført en traditionel vikingedragt, komplet med tunika, bælte og læderstøvler. Hans telt var fyldt med spændende varer som håndlavede smykker, hjelme, sværd og spydspidser.
Som bruges når vikinge krigere har krigeruge /
fighter weeks rundt omkring i verden.

Smykkesælgeren i hans telt.
Fanget i Øjeblikket

Jeg tog flere billeder af ham, mens han ivrigt forklarede om sine varer til de besøgende. Et af mine yndlingsbilleder viser ham i færd med at kigge efter købere. Lyset fra teltets åbning faldt perfekt på hans ansigt, hvilket skabte en stemningsfuld og autentisk scene.

Atmosfæren i Teltet

Teltet var indrettet med simple, men smukke detaljer. Et par lammeskind lå spredt ud over en træbænk, og hylder var fyldt med alskens håndværk. Den varme duft af bål, mad og læder fyldte luften, hvilket bidrog til den autentiske oplevelse. Sælgeren havde en rolig og venlig tilstedeværelse, der tiltrak besøgende til hans lille hjørne af vikingetiden.

En Uforglemmelig Oplevelse

Mit besøg til Ribe Vikinge Center og mødet med sælgeren i hans telt var en uforglemmelig oplevelse. At fange disse øjeblikke med mit kamera gjorde dagen endnu mere speciel. Jeg anbefaler varmt et besøg til dette fantastiske sted for alle, der har en interesse i historie og fotografi.

Har du nogensinde besøgt Ribe Vikinge Center?
Hvis ikke så tøv ikke med at tage afsted!