Photo Andersen

BAG KAMERAET

Mit navn er Marc M. Andersen.
Jeg er opvokset i Esbjerg, og jeg startede med at fotografere i 2013, hvor emnerne var sport og landskabsbilleder.

I 2014 stiftede jeg Photo-Andersen, som er det brand jeg går under i dag.
De seneste år har jeg hovedsageligt fokuseret på sport, natur, landskabs og dyre fotografier.
Jeg har en bred vifte af billeder i mit arkiv, der snakker for sig selv i forhold til mine evner.

Jeg har forsøgt at fange forskellige stemninger og atmosfærer i mine billeder.
Fra de stille og rolige øjeblikke til de mere intense og dramatiske.

Jeg håber, at mine billeder vil dig et nyt indtryk af, hvordan Esbjerg og Danmark kan ses på en anderledes måde, og måske endda ville inspirere dig til at udforske de skjulte perler selv.

M. Andersen - Photo-Andersen

Om M. Andersen

Jeg er opvokset i Esbjerg, og jeg startede med at fotografere i 2013, hvor emnerne var sport og landskabsbilleder. I 2014 stiftede jeg Photo-Andersen, som er det brand jeg går under i dag. De seneste år har jeg hovedsageligt fokuseret på sport, natur, landskabs og dyre fotografier. Jeg har en bred vifte af billeder i mit arkiv, der snakker for sig selv i forhold til mine evner.

Håndboldsfotograf

Jeg har i mange år både fotograferet dame og herre håndbold og jeg er vild den spænding, hurtighed og intensitet det giver under fotograferingen. Det handler virkelig om at fange øjeblikket.
Jeg startede i 2016 hos Ribe Esbjerg HH, hvor jeg nu er fast billedeleverandør og er senere blevet koblet på HBold og Euromaster som fotograf for Team Esbjerg. Det har medført til talrige af kampe i liga, slutspil, final4 og champions league. Siden 2022 har jeg dækket dame og herrelandsholdet, hvor det senest har været VM 2023 i Herning.

Team Esbjerg genvandt mesterskabet i 2022/2023 og her ses tre glade spillere, hvor Kathrine Heindahl deler et kys med pokalen.
Esbjerg Landskab - Photo Andersen (14)

Seværdige Motiver

Du kan møde mig i skoven eller på stranden med kameraet klar til at fange Seværdige motiver. Da jeg efterhånden er blevet bedre og bedre, har jeg kastet mig over genren “Mørke billeder” eller som folk benævner det: Stemningsbilleder fra aften og landskab. Jeg drømmer hele tiden om at nye fange motiver, som andre ikke ser med deres blotte øje, og mit ønske er at vise en smuk natur eller et skib fra en unik vinkel i havnebassinet. Billederne er taget med fordybelse, respekt og vilje samt kærligheden til mediet. Hvert billede har sin helt egen historie og udtryk. Er altid opsøgende efter nye historier, der kommer til udtryk i mine billeder. Vil altid fremhæve enhver lille detalje, så at man kan se billedet er taget med sjæl og hjerte.

Marc, har været fotograf for os på Europamester.dk/Hbold.dk siden august 2016. I den periode har han leveret en stor portfolio af flotte og stemningsfylde actionbilleder af en lang række håndboldspillere, trænere m.m.. Vi er glade for at have ham på teamet, og håber på mange år med flere sprøde fotos fra hans kyndige hænder og skarpe blik for, det perfekte billede.

Har du brug for en fotograf, så send en besked.

Du kan bruge mailformularen, sender en mail til admin@photoandersen.dk eller ring til 40149664 mandag-Fredag kl. 15-18.

Telefon

40 14 96 64

Email

admin@photo-andersen.dk

Adresse

Esbjerg, Denmark

Træffetid

Mandag - Fredag
kl. 15-18

Telefon

40 14 96 64

Email

admin@photo-andersen.dk

Adresse

Esbjerg, Denmark

Træffetid

Mandag - Fredag
kl. 15-18