om Photo-andersen.dk

Marc Mølskov Andersen - Photo-andersen.dk

Marc Mølskov Andersen – Photo-andersen.dk

Velkommen til !

Mit navn er Marc Mølskov Andersen, og jeg er en billedemager / amatør fotograf, der primært laver digitalt art.
Jeg har en stor forkærlighed for sport generelt, hvilket giver en fordel, når der skal tages billeder.

Jeg har været sportsfotograf i mere end 4 år, og jeg leverer bl.a. billeder til den store ishockeyspillerdatabase, Eliteprospects. Samt ishockeyhjemmesiden, Hockeymagasinet og fast fotograf ved  Ribe Esbjerg HH. Da der er mange følelser under en kamp, og det er svært at fange dem alle sammen i et enkelt billede. Men prøver jo så godt som muligt. om det er Ribe Esbjerg HH, eller om det er ishockey landsholdet, der spiller, så er det de samme følelser, der skal fanges på et splitsekund.

Der har været stor interesse for billeder, der viser den glæde, som spillerne har, når de udøver deres sport. Samt at jeg fanger natur billederne som ingen andre ser med det blotte øje, jeg prøver at fange stemningen i naturen samt ved landskabs fotografering så jeg kan give jer de bedste billeder som i kan nyde hjemme i jeres stue, billederne er fra Esbjerg eller fra Rubjerg ved Hjørring. Billederne er taget med hjertet, vilje og tårer.. Det bedste ved at fotografere landskabet eller ishockey, er at man ikke ved hvad der sker.

Jeg glæder mig til at høre fra jer!